تحول در طراحی صنایع‌دستی استفاده از ظرفیت‌های این حوزه را افزایش می‌دهد

تحول در طراحی، ایجاد کاربری‌های تازه و ایده های نو از جمله راهکارهایی است که می توانیم با کمک آنها از ظرفیتهای عظیم صنایع دستی استفاده کنیم.
\n
به گزارش میراث آریا(chtn) اصغر نوراله زاده مديرعامل صندوق كارآفريني اميد با حضور در نشست سالیانه معاونین صنایع دستی استانها گفت: حمایت از صنایع دستی از مرحله تولید و توزیع تا فروش این آثار بسیار ضروری است.

وی با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید، آمادگی لازم برای حمایت از صنایع دستی را دارد، یادآور شد: باید بین صنایع دستی و صنایع دیگر از لحاظ ارائه حمایت، تفاوت قائل باشیم، چراکه این عرصه در کنار ویژگی های اشتغالزایی و اقتصادی بودن، عرصه ای فرهنگی و هویتی است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اضافه کرد: تقاضای بازار را در حوزه صنایع دستی باید افزایش دهیم به این معنی که این آثار را که از نظر مردم لوکس است را به کالاهای کاربردی در زندگی مردم تبدیل کنیم.

نوراله زاده تصریح کرد: تحول در طراحی، ایجاد کاربری‌های تازه و ایده های نو از جمله راهکارهایی است که می توانیم با کمک آنها از ظرفیتهای عظیم صنایع دستی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه حمایت از صنایع دستی با تکیه بر مبانی نظری و عملی در صندوق کارآفرینی امید، دنبال می شود، یادآور شد: راه اندازی بازارچه های صنایع دستی در استانها و شهرستانها از جمله مهمترین مواردی است که این صندوق از آن حمایت می‌کند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: همچنین صندوق کارآفرینی امید ارائه تسهیلات به فعالین صنایع دستی برای حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی را در دستور کار دارد.

نوراله زاده همچنین با ارائه پیشنهادی به فعالین حوزه صنایع دستی گفت: ایجاد صندوق تخصصی در حوزه صنایع دستی برای ارائه تسهیلات به اعضای صندوق می تواند بسیاری از مشکلات و موانع فعالین این عرصه را برطرف کند، صندوق کارآفرینی امید آمادگی دارد تا با ارائه 51 درصد سهم در این صندوق مشارکت داشته باشد که به این ترتیب 49 درصد باقیمانده باید توسط فعالین تامین شود.

وی در پایان نسبت به توسعه کسب و کار در حوزه صنایع دستی ابراز امیدواری کرد.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394090213